2610 910 007
Ελ. Βενιζέλου 2 & Παλαιά Εθνική Οδος, 26504, Πάτρα
info@zefxis.net

FIBER TO THE HOME (FTTH)

FIBER TO THE HOME (FTTH)

Σας καλωσορίζουμε στην εποχή των συνδέσεων οπτικής ίνας μέχρι το σπίτι οπου εισέρχεται σταδιακά η Ελλάδα. Αυτό που θα πρέπει να σημειωθεί είναι ότι οι συνδέσεις οπτικών ινών μέχρι το σπίτι αποτελούν ουσιαστικά το επόμενο βήμα από την αναβάθμιση των τηλεπικοινωνιακών δικτύων που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Το μεγάλο ατού των FTTH συνδέσεων είναι οι ταχύτητες πρόσβασης που προσφέρουν, οι οποίες μπορούν να φθάσουν το 1 Gbps ή αν προτιμάτε τα 1024 Mbps. Τόσο για την αποστολή δεδομένων (upload) όσο και για τη λήψη δεδομένων (download). Η σύνδεση στο 1 Gbps θεωρείται αυτή τη στιγμή ως εντυπωσιακά υψηλή.

Πέραν των ταχυτήτων, όμως, το FTTH έχει και ορισμένα ακόμη πλεονεκτήματα, όπως είναι η «σταθερότητα» στη σύνδεση και η πολύ χαμηλή «καθυστέρηση», το αποκαλούμενο latency. Για εφαρμογές όπως είναι το online gaming, το χαμηλό latency ενδεχομένως να είναι σημαντικότερο ακόμη και από τις εξαιρετικά υψηλές ταχύτητες.

Σε γενικές γραμμές, η αναβάθμιση σε FTTH από τις υφιστάμενες συνδέσεις μέχρι χαλκού είναι μία κίνηση που αξίζει να κάνει όποιος καταναλωτής επιθυμεί να έχει αξιόπιστη, γρήγορη και ποιοτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Η Ζεύξις Tel πρωτοπόρος στο τομέα οπτικών ινών & δικτύων αποτελούμενη από έμπειρο και καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό μπορεί να προσφέρει στους πελάτες της ,την σχεδίαση άλλα και την κατασκευή του FTTH σε μονοκατοικίες- πολυκατοικίες –εργοστάσια –επιχειρήσεις –γραφεία.

Μετάβαση στο περιεχόμενο